Palvelut

Olemassaolomme tarkoitus on auttaa asiakkaitamme ansaitsemaan enemmän euroja digitaalisista kanavistaan. Tarjoamme asiakkaillemme vain sellaisia palveluita, joista on heille aitoa liiketoiminnallista hyötyä. Ratkaisuissamme vannomme datan hyödyntämisen ja kustannustehokkuuden nimeen. Jatkuvalla tutkimustyöllä pyrimme ennakoimaan markkinoilla tapahtuvia muutoksia, jotta voimme opastaa asiakkaitamme reagoimaan niihin proaktiivisesti.

Tarjoamme vain sitä, mitä asiakas tarvitsee

Omni Partners on lähtökohtaisesti liiketoiminnan kehityskumppani, ei markkinointi- tai digitoimisto.

Me Omnissa haluamme yksinkertaistaa asioita. Uskomme, että kasvua hakevan sähköisen kaupan toimintamallien ja prosessien tulee aina perustua oikeaan dataan ja kustannustehokkuuteen. Siis järkeen ja faktoihin, ei fiiliksiin tai mututuntumaan.

Asiakaskeskeisyys on keskiössä kaikessa Omnin tekemisessä. Paneudumme asiakkaan liiketoimintaan ja tarjoamme heille vain sitä, mitä he oikeasti tarvitsevat: sellaisia ratkaisuja, joiden avulla he voivat ansaita enemmän rahaa sähköisistä kanavistaan. Tyypillisesti emme laskuta tunneista, vaan tuloksista.

Meidän kanssamme toimiessaan asiakas voi olla varma, ettei ongelmia lakaista maton alle, vaan ne ratkaistaan avoimesti.

Autamme verkkokauppiasta päivittäisissä haasteissa, jotka liittyvät seuraaviin osa-alueisiin:

  1. Liiketoiminnan mittarit. Tuemme ja koulutamme asiakkaitamme kokonaisvaltaisessa verkkokaupan haltuunotossa liiketoiminnan tavoitteiden tunnistamisesta jokapäiväiseen kehittämiseen saakka.
  2. Markkinointi. Suuntaamme markkinointieurot oikeaan paikkaan, jotta jokainen euro mitataan tuotekohtaisella katteella.
  3. Analytiikka ja mittaaminen. Autamme asiakkaitamme ymmärtämään kuluttajakäyttäytymistä heidän oman datansa ja oman laajan kokemuksemme perusteella.
  4. Sisältö ja sen kehittäminen. Ohjaamme sisällöntuotantoa ja tuotetiedon rikastamista. Luomme sisällöntuotannolle tavoitteet, prosessit ja linjaukset.
  5. Verkkopalvelun kehittäminen. Tuemme asiakkaidemme järjestelmien käyttöönottohankkeita ja ohjaamme heitä käyttämään järjestelmiään oikein. Autamme verkkokauppiaita tunnistamaan tekniset ja käyttäjäkokemukseen liittyvät haasteet, jotka vaikuttavat tuloskehitykseen.
  6. Hakukoneoptimointi. Pidämme huolta, että asiakkaamme potentiaaliset asiakkaat löytävät sisällöt hakukoneista, ja että sisältö vastaa sitä, mitä he etsivät.
  7. Lisäarvotuotteet, kuten verkkokaupan lisäosat, sähköpostimarkkinoinnin työkalut, chat, markkinointiautomaatio ja A/B-testaus. Varmistamme, että työkaluja ja testauksen tuloksia hyödynnetään optimaalisesti.
  8. Henkilöresurssit. Koulutamme asiakkaidemme henkilöstön ymmärtämään oman ja yrityksensä potentiaalin – ja löytämään oikeat tekijät oikeisiin tehtäviin.

Tarkempaa tietoa palveluistamme on luvassa pian, joten pysy kuulolla!

Olemme kaikenkattava kumppani asiakkaillemme

”Omni” tarkoittaa latinaksi kaikenkattavaa, ja juuri sitä Omni Partners on verkkokauppiaalle – kaikenkattava kumppani. Emme tee standardisoituja paketteja, vaan räätälöimme palvelumme jokaiselle asiakkaalle erikseen.

Pyrimme aitoon kumppanuuteen, jonka ansiosta asiakas ei välttämättä tarvitse esimerkiksi omaa markkinointihenkilöä. Parhaimmillaan yritys voi yhteistyön turvin lykätä oman työntekijän palkkaamista jopa parilla vuodella, mikä tuo huomattavia kustannussäästöjä.

Ulkopuolisen konsultin käyttämistä ongelmien ratkomisessa voivat puoltaa myös inhimilliset tekijät: joskus oman väen on helpompaa kuulla ongelmista talon ulkopuoliselta taholta.

Pyrimme ennakoimaan markkinamuutoksia

Asiakaskeskeisyyden toteuttaminen tarkoittaa, että haastamme jatkuvasti itseämme ja asiakkaitamme. Testaamme kuukausittain uusia sovelluksia, jotka voivat auttaa asiakkaitamme tunnistamaan oman potentiaalinsa tai nopeuttamaan pääomien palautumista verkkokauppaan. Tutkimme jatkuvasti kuluttajakäyttäytymisen muutoksia ja testaamme erilaisten strategioiden toimivuutta.

Teemme tämän kaiken siksi, että pystymme ennakoimaan markkinamuutoksia jo ennen kuin niitä on tapahtunut. Näin voimme palvella asiakkaitamme paremmin ja opastaa heitä reagoimaan muutoksiin proaktiivisesti.

Tarjoamme myös tietoa ja sisältöjä asiakkaiden itsenäisen kehitystyön tueksi. Täydentyvältä sivustoltamme tulet löytämään artikkeleita, työkaluja, käsitteiden selityksiä, tutkimuksia ja vertailuja, joiden avulla voit helposti nostaa verkkokauppasi tai sivustosi tuottoa.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, olemme täällä sinua varten!