Janne Muurinen

Chief Operating Officer

Bisneshenkinen tiiminrakentaja

Olen kokenut johtaja, jolla on näkemystä niin liiketoimintaan, teknologiavalintoihin kuin henkilöstön kehittämiseenkin. Aloitin urani verkkoliiketoiminnan parissa alan ollessa vielä uusi ja teknologian ja liiketoiminnan yhdistäminen onkin innostanut minua alusta lähtien. Aikaisemmin olen toiminut muun muassa Klikissä operatiivisena johtajana sekä A-lehdissä digimedian kehitysjohtajana ja InnovationLab-yksikön johtajana. Laaja näkemykseni verkkoliiketoimintaan on syntynyt sekä asiakkaan että palveluntarjoajan puolella toimimisesta Suomessa
ja kansainvälisesti.

Taustani on tekninen, mutta olen jo varhain laajentanut tekemistäni liiketoiminnan puolelle. Kokemuksen puolesta voin sanoa olevani konkari alalla, mutta uuden oppiminen motivoi edelleen ja koen sen myös olevan edellytys alalla menestymiseen. Minua kiehtovat uusien toimintamallien kehittäminen ja tietysti asiakkaan liiketoiminnan kasvattaminen.

1. Verkkoliiketoiminnan konsultointi

Olen johtanut hankkeita niin verkkopalveluiden kuin verkkokaupankin puolella. Tiedän yhtä ja toista myös mobiilista sekä B2B-kaupasta. Olen toiminut digimarkkinoinnin ja analytiikan parissa ja pystyn auttamaan asiakasta luomaan kokonaisvaltaisen verkkoliiketoiminnan strategian. Strategiatyöhön voi liittyä esimerkiksi organisaation muutoksen hallinta, uusien liiketoiminta-alueiden etsiminen ja konseptointi.

2. Teknisten prosessien hallinta

Digitalisaation myötä yritysten toimintaympäristön muutos on erittäin nopeaa ja osaavan henkilöstön kouluttaminen ensisijaisen tärkeää. Muuttuvassa tilanteessa organisaation vauhdissa pysyminen vaatii ketteryyttä ja uskallusta. Teknologian on tarkoitus tukea liiketoimintaa, ja bisnespäätöksissä voidaankin hyödyntää yhä enemmän teknisesti tuotettua dataa. Autan asiakkaita kehittämään asiakasymmärrystään ja rakentamaan prosessejaan kohti kasvua.

3. Tiiminrakennus

Yritysten suurimipia haasteita tällä hetkellä on löytää juuri oikeat osaajat vaativiin asiantuntijatehtäviin. Minulla on runsaasti kokemusta esimiestyöstä ja haastavista rekrytoinnista. Tiedän, miten tiimiä johdetaan ja miten hyvä tiimi rakennetaan. Annan asiakkaalle työkaluja vahvistamaan henkilöstöprosessejaan ja yhdessä rakennamme tiiviin ja toimivan joukkueen.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Janne Muurinen
Chief Operating Officer
+358 40 0367 344