Niklas Lahti

CEO, Founder

Niklas Lahti

Rohkeita bisnespäätöksiä digitaaliseen tulevaisuuteen

Pidän Omnin pyörät pyörimässä ja työskentelen myös jatkuvasti asiakkuuksien parissa. Minulla on kauppatieteellinen tausta, mutta tunnen hyvin myös tekniikan mahdollisuudet ja rajoitteet. Takana on satakunta asiakasprojektia, ja pystyn yleensä nopeasti muodostamaan kokonaiskuvan asiakkaan tilanteesta. Ennen Omnia olen työskennellyt finanssipuolella analyytikkona internetyhtiöihin sijoittavassa pääomasijoitusyhtiössä. Minulla on kokemusta myös ammattirekrytoinnista, mikä on antanut näkemystä esimiestyöhön. Liiketoiminnan siirtyminen nettiin on sekä mielenkiintoinen mahdollisuus että väistämätön fakta. Olen pienestä pitäen ollut kiinnostunut digitaalisuudesta, ja yrittäjäperheen vesana oman yrityksen johtaminen on minulle luontaista. Haluan auttaa yrityksiä menestymään online-ympäristöissä.

1. Liiketoiminnan kehittämisen konsultointi

Lähes kaikkien alojen tulevaisuus on netissä. Annan asiakkaille neuvoja, joiden avulla heidän verkkoliiketoiminnastaan tulee mahdollisimman toimivaa ja tehokasta. Olen reaktioissani nopea: tunnistan tulevaisuuden merkittävät jutut tarpeeksi ajoissa ja havaitsen uhat ennen kuin niistä tulee todellisia ongelmia. Asetan asiakkaan kanssa tulevaisuudelle tavoitteet ja autan luomaan niiden saavuttamiseksi tarvittavat puitteet ja toimintamallit.

2. Projektien johtaminen

Minulla on taito tehdä päätöksiä, tarvittaessa nopeastikin. Kaupallisten faktojen lisäksi hallitsen tekniikan todellisuuden sekä markkinoinnin. Pystyn siis ottamaan haltuuni laajankin projektin ja viemään sen maaliin. Projektina voi olla esimerkiksi verkkosivujen luominen, verkkokaupan uudistaminen tai kokonaan uuden verkkopalvelun konseptoiminen.

3. Tuoteomistaminen

Itselleni ominaisimmaksi rooliksi koen tuoteomistajuuden. Otan mielelläni vastuun tuotteen tai palvelun arvon maksimoinnista ja kommunikoin sulavasti sidosryhmien välillä. Autan asiakasta koordinoimaan tekemistä useiden toimittajien välillä. Projektihallintataitoni ja tekninen tietämykseni ovat hyvä pohja tuoteomistamiseen, ja kykyni visioida selkeästi tuo rooliin selkeyttä ja tavoitteellisuutta.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Niklas Lahti
CEO & Founder
+358 40 774 1777