Töihin Omniin?

Tyypillinen omnilainen on kokenut verkkokaupan tai digitaalisen markkinoinnin ammattilainen, joka elää ja hengittää sähköistä liiketoimintaa. Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, lähetä meille avoin hakemus – pidämme jatkuvasti korvat höröllä potentiaalisten tulevien kollegoiden varalta! Opiskelijoille tarjoamme harjoittelupaikkoja.

Haussa juuri nyt: Front End Developer Tampereelle, WordPress-osaaja Tampereelle

Miksi digivelhon sitten kannattaa kiinnostua Omnista työpaikkana? Tässä kolme syytä:

1. Omnissa työntekijä saa siivet

Kehittymiseen kannustetaan, ja siihen myös annetaan aikaa. Tavoitteena on, että kaikilla on oman erityisosaamisalueen lisäksi laajasti osaamista muiltakin alueilta. Jokainen omnilainen saa taatusti äänensä kuuluviin ja vastuuta juuri niin paljon kuin haluaa. Omnissa työntekijä saa myös vapauden tehdä kaikkea sitä, mitä muissa yrityksissä ei anneta toteuttaa. Ideoita ei koskaan tyrmätä suoralta kädeltä, vaikka ne olisivatkin ensikuulemalta aika villejä.

2. Omnissa on Suomen mahtavimmat kollegat

Omnilaiset ovat uskomattoman särmiä ja sitoutuneita. Erilaiset persoonallisuudet ja osaamiset täydentävät hienosti toisiaan, ja tiimi pelaa saumattomasti yhteen. Omnilaisia yhdistää rakkaus internet-kulttuuriin ja mauttomaan huumoriin.

3. Omnissa saa tehdä merkityksellistä työtä

Työ Omnissa tarjoaa aitiopaikan suomalaiseen verkkokauppaan ja sen kehittämiseen. Verkkokauppa on tulevaisuuden ala, joka on yhä merkittävämpi myös koko Suomen talouden kannalta. Omnilaiset pääsevät tekemään asioita, jotka aidosti auttavat suomalaisia verkkokauppiaita menestymään.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä!